Min pysselhörna

Det är här jag sitter och syr, pysslar och ritar. Min tavellist gör det ombonat och min pappas gamla skrivbord gör det lite personligt. 
 
 
Här kommer ett av mina små tips: Har du mycket småsaker som ligger och skräpar, eller är du helt enkelt dålig på att hålla ordning? Köp en liten korg eller något som du kan lägga dina småsaker i. Är det fina färger på det så blir det bara fint om det står framme, fast samlat på ett ställe!
 
 
Jag har skruvat upp små krokar i tavellisten så jag kan hänga mina blommiga burkar. Här finns beskrivning på dem.
 
 
Det här är en STOR favorit som självklart måste synas. Min LP med Bon Iver. 
 
 
Här använder jag en blomkruka från IKEA som pennburk. Tyckte den var så gullig! Även här har jag en genomskrinlig burk som jag kan lägga småsaker i!
 


Kommentarer
Angelica

Åh vilken rolig och mysig blogg!
Du har inte tips på någon bra symaskin om man är lite nybörjare sådär och vill börja sy? (Någon som kanske inte är alltför dyr men inte heller för simpel?) :)

Svar: Tack! :DJa jag har faktiskt lite tips! Jag fick min för inte så länge sen :) Vill du ha en som fungerar och som du kan ha typ hela livet så köp en Bernina! De har den bästa kvalitén du kan tänka dig, men de kan dock vara ganska dyra.. Vill du ha någon som är VÄLDIGT billig och simpel men kanske inte så bra kvalité så vet jag att det finns en på IKEA för 599 kr :) Men vill du ha en billig som du kan byta ut senare så får du nog leta efter en "mekanisk symaskin" (en som inte har display) De är lite billigare och man kan byta upp sig senare :) Men som sagt jag skulle satsa på Bernina om du vill ha kvalité (Det har jag och min mamma har haft sin sedan hon var ung utan problem) annars kan du kolla på ex. Husqvarna Viking :) Hoppas det här hjälpte något! kram!
Linn Svensson

2012-11-19 @ 06:29:08
URL: http://indianchief.blogg.se
angelica

åh tack så mycket för tipsen, ska kika runt lite men då vet jag att bernina är ett bra märke iallafall! :)

Svar: Ingen fara :) Ja men precis :)
Linn Svensson

2012-11-20 @ 11:46:39
URL: http://indianchief.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

My Own Project Runway

En spännande sy- och pysselblogg med nya idéer och inspiration!

RSS 2.0