Sminkväska/Handväska

Nu tänkte jag visa hur man kan göra ännu en genomskinlig väska, fast denna kan man förändra och få den att se ut precis hur man vill! Tänker mig att man kan ha den som ex. sminkväska!
 
 
Börja med att klippa ut (i genomskinlig vaxduk) de två stora delarna. Jag använde mig av ett A4-papper som mall!
 
Sy sedan ihop dessa i tre av kanterna. Lämna en kortsida öppen! Jag sydde med en tätare zick zack-söm.
 
 
 
Klipp sedan ut två mindre siddelar. Mina var ungefär 4x11 cm. Sedan klippte jag hörnen runda! Sy runt dessa med zick zack också! Men sy inte ihop dem.
 
 
Sy nu ihop den stora delen med de små! Detta moment kan vara ganska krångligt och man kan behöva sy små bitar i taget. Jag hoppas ni kan se på bilderna hur de ska vara ihopsydda!
 
 
Kortsidan som inte är ihopsydd ska vara "innuti" när man viker över den andra kortsidan!
 
 
 
Sy på ett karborreband eller en knapp av något slag! OBS! Se till så du bara syr fast den i EN av de stora delarna! Sy inte fast dem i den yttersta!
 
 
Skriv nu ut ett fint mönster på ett A4-papper (man kan behöva klippa till det så det passar) eller något annat papper man tycker är fint och stick in det i den osydda kortsidan! Skjut det tills det är inne helt!
 
Man kan ändra den här väskan på många olika sätt! Vill man ha den som necessär så kan man t.ex. ha ett blommigt papper, men sätter man i ett papper som ser ut som skinn eller tyg så kan det helt plötsligt bli en fin liten handväska!
 
 
 


Kommentarer
Angelica Björlin

Jättefin, ska nog ta och prova det tipset! Mysig blogg också! Kram :)

Svar: Tack! :) Ja gör det! Åh tack så mycket! Kram!!
Linn Svensson

2013-04-16 @ 23:46:25
URL: http://angelicasvarld.se/
Annie

Åh vad fin! Jag fastnade verkligen för den, så för ett par dagar sedan köpte jag material och idag har jag gjort en. :) Jättebra beskrivning om hur man ska göra! Tack för dina underbara tips och din underbara blogg!! :)

Svar: Jahaa vad kul!!! Roligt att veta att någon gör det jag visar! :D Åh tack så mycket! Och tack för att du läser den!! Det gör att man vill fortsätta! :)
Linn Svensson

2013-08-07 @ 17:12:39


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

My Own Project Runway

En spännande sy- och pysselblogg med nya idéer och inspiration!

RSS 2.0