Klänningsprojekten

Jag håller på och syr två klänningar för tillfället. Jag började med att sy en av klänningarna jag ritat i ett tidigare inlägg. Kommer ni ihåg denna?
 
 
Så här långt har jag kommit hittills:
 
 
På baksidan har jag gjort de små hålen! Det tog ett tag att lista ut exakt hur jag skulle göra men det blev ganska bra till slut!
 
 
Men jag har fastnat lite när det gäller den här klänningen, för jag har en viktigare klänning att sy! Jag håller nämligen på och syr en stundentklänning! Det är Lisen som ska ta stundenten (har ni inte kollat in hennes blogg redan så gör det här!) och jag har fått äran att sy hennes klänning! Detta är en provklänning jag sytt:
 


Kommentarer
Sara

Hej!
Jag håller på att sy likadan klänning som du har på de två första delarna. Har du gjort något mer på den? Vore kul att följa hur du gjorde den. Ex hur har du gjort med kjoldelen?
Kram <3

Svar: Hej! Åh va roligt! Nej jag har tyvärr inte hunnit det :( Önskar att jag hade det! Jag ska försöka göra klart den i sommar! Men rosetterna kan du se hur man gör på min blogg! Om jag hade gjort kjolen så hade jag gjort motveck i ett rakt stycke! Om du vill göra det enkelt så kan du rynka ett rakt stycke bara! :) Kram!
Linn Svensson

2014-01-27 @ 13:32:33


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

My Own Project Runway

En spännande sy- och pysselblogg med nya idéer och inspiration!

RSS 2.0