Vita chokladbollar

Vi hade en chokladbollstävling på internatet där jag bor i helgen. Man skulle baka den godaste varianten av chokladbollar och så fick man rösta på de man tyckte var godast! Jag tänkte dela med mig av mina chokladbollar, vilket var vita chokladbollar! Receptet kommer här:
 
 
Ingredienser:
 
100 g smör
1 dl socker
3 dl havregryn
1 dl kokos
2 msk vaniljsocker
100 g vit choklad
2-3 msk grädde
Varlfri garnering
 
Häll ner de torra ingredienserna i en bunke. Riv den vita chokladen och ha även i den! Tärna smöret och ha ned i de torra ingredienserna. Häll i lite av grädden. Börja knåda till en deg. Ha ned resten av grädden om det behövs så degen går att rulla till fina bollar!
 
Rulla dem i valfri garnering och låt stå en stund i kylskåp! Servera!
 
 
 


Kommentarer
Madelein Larsson Wollnik

Gott! Själv gjorde jag blåa i fredags :P

Svar: Oj blå! Det var annorlunda! :)
Linn Svensson

2013-11-10 @ 17:23:01
URL: http://madelein.se/
Emelie

Mmm de ser jätte goda ut. De får man testa att göra

Svar: Det var de också! Det tycker jag absolut att du ska!
Linn Svensson

2013-11-12 @ 18:47:17
URL: http://vilseimalmo.webblogg.se
Jenny Olofsson

Åh vilken kul och enkel twist till en klassiker :D

Svar: Ja men precis! :)
Linn Svensson

rolf

vad ska man ha för grädde?
kan man ta mjölk istället?

Svar: Vanlig grädde bara! Vet inte, men testa! Röd mjölk skulle jag ta i så fall!
Linn Svensson

2014-01-05 @ 17:57:08
stillinheels.blogg.se

Vad är grädde?

Svar: vispgrädde!
Linn Svensson

2014-01-07 @ 17:37:17
URL: http://stillinheels.blogg.se/
Louise Linderoth

Är det grädde som man vispar?

Svar: Visste att det va du ;) stina sa det xD
Linn Svensson

2014-01-11 @ 12:21:11
URL: http://cloue.blogg.se/
Louise Linderoth

Vadfan, Stinis då!

Svar: Haha!
Linn Svensson

2014-01-12 @ 12:30:02
URL: http://cloue.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

My Own Project Runway

En spännande sy- och pysselblogg med nya idéer och inspiration!

RSS 2.0