Syr mig en kappa!

På Modeakademin måste man sy sig ett ytterplagg. Jag bestämde mig för att sy mig en kappa! Den är inte klar än men jag tänkte ni skulle få en en förhandstitt på hur den kommer bli!
 
Det här är min plaggskiss!
 
 
Den blir svart i ull! 
 
 
 
Älskar fodret! Blir en superfin konstrast mot det svarta!
 
 

Ryggsäck från Fjällräven

I mars fyllde jag 21 år och i present önskade jag mig en ryggsäck från Fjällräven! Den är större än en kånken och har även bredare axelband. Jag är helt förälskad i den!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Klänning från Monki

Det här var den andra klänningen jag köpte i Stockholm. Det är en ganska vanlig svart klänning från Monki men den har en lite rolig skärning! En svart klänning är något som alltid är användbart. Till vardags eller till fest!
Den lilla svarta helt enkelt!
 
 
 
 
Ett skärp i midjan passar också jättebra!
 
 

Blommig klänning

Jag var i Stockholm för ett tag sedan och shoppade två klänningar! Den första kommer här! Den är från Urban Outfitters och jag köpte den på 75% rea! Jättevärt, har redan använt den flitigt!
 
 
 
 

Randig topp

Tänkte visa lite nya inköp framöver! Det första är en topp! Den är suuuupermjuk och perfekt längd för höga byxor och kjolar! Köpt på H&M för 149 kr tror jag! 
 
 
 
 

Dr. Martens, igen

Japp! Ännu ett par Dr. Martens har hamnat i min skohylla och jag är kär, igen! Älskar färgen och tror de bara kommer bli snyggare och snyggare ju mer jag använder dem! Lite kul att piffa upp en outfit med något annat än svarta skor. 
 
Den fösta bilden visar den riktiga färgen!
 
 
 
 
 

My Own Project Runway

En spännande sy- och pysselblogg med nya idéer och inspiration!

RSS 2.0