Flyttat!

Så, anledningen till att jag inte har gjort inlägg på länge är för att jag har flyttat! Jag har flyttat ut i skogen till en litet samhälle vid namn Dals Långed. Det tar ca 7 timmar för mig att ta mig hem med buss och tåg, men vad gör det när man får gå på Steneby! 
 
Steneby är en konstskola, skulle jag kalla det.. Och här har de kurser som är förberedande inför högskolan eller vad man nu vill med sitt liv! Jag går en kurs som heter Kläder och är lite som Modeakademin jag gick förra året! Nu vet ni i alla fall varför jag inte riktigt har haft tid att göra inlägg, men jag ska verkligen försöka så gott jag kan! Hoppas ni har tålamod! 
 
Till detta inlägg tänkte jag dela med mig av min nya baddräkt och bikinitrosa, bättre sent än aldrig! 
 
 
Båda är köpta på Topshop! Tyget på baddräkten är så himla fint!!
 
 

Virkad skål

 
Det här "pysslet" har ni säkert sett förut, men jag tycker det är så himla fint och roligt så jag ville göra det själv! Jag virkade en liten duk som jag sedan doppade i en sockerlag och la sedan duken på en skål.
 
 
Sedan fick den stå så i ca ett dygn så att den skulle torka. Efter det var det bara att plocka bort den från skålen och så va den klar!
 
 
Och kan man inte virka, ja då kan man köpa små dukar på loppis för en femma! Hem och doppa i socker och så har man en fin skål!
 
Recept på sockerlag:
 
Koka upp 4,5 dl florsocker med 1,5 dl vatten. Låt koka tills lagen blir genomskinlig. Låt det svalna lite innan du doppar duken! När duken blivit ocrdentligt "blöt" så kramar man ur den i en handduk och hänger den på valfri skål!
 

My Own Project Runway

En spännande sy- och pysselblogg med nya idéer och inspiration!

RSS 2.0