Frågor, tips och funderingar

Hej på er! Jag skulle bara vilja göra ett inlägg och tacka er som läser min lilla blogg. Det är jättekul att få feedback och känna att jag åtminstone inspirerar några utav er! Jag tänkte lämna detta inlägg till er, där ni får skriva vad ni skulle vilja läsa. T.ex. mer syinlägg eller mer bakning... Vad vet jag! Kanske till och med så att ni vill se mindre utav någonting?
 
När jag började med den här bloggen så tänkte jag dela med mig utav massa syknep osv. Men jag märkte ganska snabbt att det var svårt att visa det på bild. Även mönster till kläder är svårt att dela med sig av, även fast jag väldigt gärna skulle vilja! Men har ni tips, frågor eller förslag så skriv dem gärna! Ni kanske har frågor på något ni funderat på länge vad gäller sömnad eller något annat? I så fall är det bara att skriva dem så ska jag göra så gott jag kan! 
 
Ville också dela med mig av en bild på mitt sprillans nya mobilskal som jag inte kan få nog av!!!
 
 


Kommentarer
Anna

Gärna mer bilder på vad du har på dig, både hemsytt och inte :) Du har så fin stil!

Svar: Åh men va kul att du tycker det! :) Tack så jättemycket och tack för du tycker till!
Linn Svensson

2014-07-31 @ 19:33:23
Martha

Syinlägg!! Syinlägg!! Äääääälskar syinlägg. Mer sånt!!:)
Vet inte riktigt hur du brukar göra (hittade hit för bara någon månad sedan), men jag gillar idéböcker av typen man ibland hittar på loppis. Inte såna där nya fräsiga med massa layout, men från 70-80-90-tal, lite murriga och väldigt mycket "alla kan, allt är fint". Där är det typ mer att de visar hur man kan göra egna idéer/mönster utifrån egna mått eller ens egna kläder. Sånt kanske är lättare att förmedla via bloggen än färdiga mönster?
Om du har idéer till återbruk och omsömnad (nytt av gammalt) vore det jättekul att se! Och sen om jag ska önska mindre av något...jag vet inte, det är liksom din blogg och du ska självklart blogga om det du vill (viktigt ju!!!), men tips om saker man kan köpa brukar jag hoppa över. Fast det finns säkert de som lusläser just den typen av inlägg ;)
Hur som helst kul att ha hittat hit! Tack för en fin blogg :)

Svar: Absolut! Det försöker jag att göra, men det är de som tar längst tid att göra så jag tror det är därför jag undviker det.. Men ska verkligen försöka! Tror inte riktigt att jag förstår vad du menar med "idéböcker", men som du säger så ät det inte så lätt att visa färdiga mönster, utan mer sånna jag "gjort" själv! Nytt av gammalt var en rolig idé! Den ska jag försöka ta vara på! Tack för dina åsikter! :) Det är jätteroligt att höra vad ni tycker och speciellt från en ny läsare! :)
Linn Svensson

2014-07-31 @ 20:03:39
Nadja

Syinlägg, allmänt pyssel, kläder och stil och sånt skoj :)

Svar: Okej! :) vad bra! Tack!
Linn Svensson

2014-08-01 @ 08:57:55
URL: http://blamingnargles.blogg.se
Madeleine

Hej Linn! Jag tycker att din blogg är helt fantastisk just för att jag får mycket inspiration och tips på många saker, både när det gäller sömnad och annat! Så jag tycker inte att det finns något att ändra på... Men syinlägg är alltid kul!:) Ha det gött!

Svar: Hej! Åh men vad roligt!! Tack så jättemycket! Ska försöka förbättra mig på syinläggen ;)
Linn Svensson

2014-08-01 @ 14:29:32
URL: http://sytokig.blogg.se
Martha

Hej igen och tack för ditt svar :)
Ja, "idéböcker" var en lite vag beskrivning, hehe. Jag menar böcker som tex de Underbara Clara gjort om sömnad/kläder och inredning, om du känner till dem (bästa exemplet jag kom på nu). Alltså såna som visar ett upplägg på en idé, lite inspirerande text, en beskrivning och bilder på hur de gjort och hur man själv kan härma. Så den typen av böcker, men äldre, eftersom de är mer kravlösa och inte så stylade :)
Tänkte det mest att det kunde va ett kul sätt att se dina grejer, det du syr. Förstår att det är de bökigaste inläggen att göra, men kanske en mobil-bild på en idé eller ett pågående projekt, lite text, någon skiss eller ett halvfärdigt plagg...dels för att jag själv tycker processen kan va det mest spännande (så kul att se vad andra gör liksom), men också för att det kanske underlättar för dig med syinläggen :)
Jaja, nu skrev jag världens längsta och snårigaste kommentar här igen! Ha det gott :)

Svar: Hej igen! jag tror jag förstår vad du menar, ska kolla upp lite om det är som jag tror! Det håller jag helt med om, processen är det roligaste! Tack för att du tog dig tid att förklara, bara roligt att få veta vad ni tycker! :)
Linn Svensson

2014-08-04 @ 17:41:07
Hedda

Gärna mer "lär dig sy" inlägg! Sy tips och en inlägg om syböcker du rekommenderar skulle vara toppen! Jag tycker verkligen om din blogg! Den är full av inspiration och man vill bara bläddra mer och mer! :D
/Hedda

Svar: Absolut! Ska verkligen försöka! :) Åh vad kul att du vill ha det! Tack så jättemycket!! Haha va roligt!! :D
Linn Svensson

2014-08-06 @ 14:35:30
Alma

Din blogg är jättefin! Jag gillar verkligen dina baktips! och outfits och allt annat också. Din kreativitet smittar av sig:-D

Svar: Tack!! Åh vad kul att du gillar dem! :D Va bra!!
Linn Svensson

2014-08-17 @ 09:05:27
Claris

Syinlägg såklart! Oavsett om det är tydlig beskrivning eller inte så blir man sjukt inspirerad av att se vad du har sytt.

MEN även mer klädinspiration, vad DU har på dig eller vad su tycker är snyggt, typ som bilder från Pinterest exempelvis. Du klär dig så jäkla fint och är sjukt snygg!

Svar: Haha okej! Åh va roligt!! Ja men det ska jag väl kunna ordna! Åh tack så jättemycket!!
Linn Svensson

2014-09-01 @ 18:16:11
Linda

Hej Linn!
Jag läser din blogg lite sporadiskt, och ÄLSKAR när du har gjort några nya uppdateringar. Det är -väldigt- inspirerande!

Jag skulle vilja se hur du förvarar tyger och annat sybehör. Vilken maskin använder du? Har du några speciella "dröm"-projekt som du vill dela med dig av? Har du funderat på att sälja dina saker? Det är rätt lätt att starta en webshop nu för tiden!

Fortsätt blogga! Du är grym!
/Linda

Svar: Hej Linda! Åh vad roligt! Blir så himla glad! :) Tack så jättemycket!
Det kan jag absolut visa om du vill! Jag kan även göra ett inlägg på vilken maskin jag använder, får den frågan ibland. Åh drömprojekt... Jag vet inte.. Kommer jag på något så kan jag skriva om det! Ja nu på senaste tiden har jag börjat fundera på det, om jag inte kommer in på någon högskola så ska jag föröka satsa på bloggen och försöka sälja lite :)
Tack! Det ska jag göra!!
Linn Svensson

2015-04-19 @ 14:54:37


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

My Own Project Runway

En spännande sy- och pysselblogg med nya idéer och inspiration!

RSS 2.0