Frisyr från fotografering

Fick en förfrågan om att visa hur man gör frisyren jag hade på fotograferingen av min "adrenalin-klänning"! Det var väldigt svårt att förklara med bilder men jag hoppas ni förstår!
 
 
Så, det jag gjorde var att göra en "utbakad" fläta. När man flätar en vanlig fläta så brukar man lägga över den i mitten hela tiden, men för att göra en utbakad fläta så lägger man UNDER den i mitten istället!
 
 
 
För att det ska bli en inbakad fläta så tar jag in mer hår varje gång!
 
 
Gör detta runt hela huvudet och sätt en liten gummisnodd i slutet på flätan. Lägg änden under flätat du redan gjort (för man kommer komma längre än ett varv). Man kan behöva sätta massa hårnålar lite överallt, där det spretar!


Kommentarer
Elin

Vilken himla fin och inspirerande blogg du har!!

Svar: Å tack så jättemycket!! :D
Linn Svensson

2014-03-10 @ 17:31:04
URL: http://eliinvictoria.blogg.se
Jenny

Hej! Vilken härlig blogg du har!! Du är verkligen jätte duktig! Jag har precis börjat sy, inte sytt alls sen jag gick i skolan. Du har sytt en svart klänning, i Ikea tyg. "Äpple klänningen". Har du någon beskrivning hur du gjorde? Hade blivit sååå glad om du ville visa/beskriva.

Svar: Tack! :D Va snäll du är! Åh jag tror jag gjorde en liten snabb beskrivning på den förut.. http://myownprojectrunway.blogg.se/2013/march/andra-ett-monster-2.html
Hoppas du förstår lite av den i alla fall! Hade alltså ett grundmönster av ett linne som jag sedan gjorde ändringar på så den blev som jag ville! :)
Linn Svensson

2014-03-19 @ 17:50:50


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

My Own Project Runway

En spännande sy- och pysselblogg med nya idéer och inspiration!

RSS 2.0