Höstinspiration

Snart är det höst och jag längtar!!! Jag längtar att få sätta på mig stickiga koftor, varma halsdukar, luddiga vantar, ullkjolar och tjocka strumpbyxor! Men mest av allt så längtar jag till att få ha på mig alla mysiga kappor! 
 
Kappor är något av det bästa jag vet. Att ha på mig, att sy och att se på. Alla fina detaljer, exklusiva material, modeller och kragar! Tänkte bara dela med mig av lite fina kappbilder som jag älskar så ni också blir inspirerade och längtar till hösten, som jag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tänkte snart göra ett inlägg med mina favoritkappor från min garderob! Hoppas ni blev inspirerade! 

Retroinspirerad regnjacka

När jag började skolan nyss så insåg jag att det kan vara bra att ha en regnjacka.. Så jag beställde en från Tretorn! Hela min familj har en varsin i olika färger! De är så himla fina och materialet är såååå underbart! Den kostar ca 600 kr och jag har en i storlek M! Det är en herrjacka och jag ville ha den lite stor så M blev perfekt! 
 
 
De finns även i färgerna grönt, blått, orange och svart!
 
 

Glitterklänning

Okej, så de nästkommande inläggen kommer handla om kläder jag köpt/fått under det här året. Jag har inte visat vissa kläder så jag tänkte att jag helt enklet kunde göra det nu! Efter inlägget om vad ni ville se så var det många som ville se vad jag har på mig, så varsågoda! :)
 
Vi kan ju börja med en klänning jag fick av min mamma när jag fyllde år (i mars alltså). Det är en klänning från Jumperfabriken som jag hade kollat på länge men tyckt var för dyr. Men så hittade mamma den för halva priset och lycklig blev jag på min födelsedag!
 
 
Den är svart och glittrig! Så himla fin och jag trivs så bra i den!!
 
 

My Own Project Runway

En spännande sy- och pysselblogg med nya idéer och inspiration!

RSS 2.0