Höstinspiration

Snart är det höst och jag längtar!!! Jag längtar att få sätta på mig stickiga koftor, varma halsdukar, luddiga vantar, ullkjolar och tjocka strumpbyxor! Men mest av allt så längtar jag till att få ha på mig alla mysiga kappor! 
 
Kappor är något av det bästa jag vet. Att ha på mig, att sy och att se på. Alla fina detaljer, exklusiva material, modeller och kragar! Tänkte bara dela med mig av lite fina kappbilder som jag älskar så ni också blir inspirerade och längtar till hösten, som jag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tänkte snart göra ett inlägg med mina favoritkappor från min garderob! Hoppas ni blev inspirerade! 


Kommentarer
Hanna

OOoh jag gillar verkligen den första, snygg!!

Svar: Visst är den snygg!!!!
Linn Svensson

2014-09-18 @ 22:45:09
sara

hej! Först och främst vill jag säga att duu har en väldigt bra och inspirerade blogg :) Tänkte om du kunde svara på lite frågor angående modeakademin. Hur svårt är det att komma in om man inte har så mycket syvana sedan innan? Hur många är ni i klassen? Tacksam för svar! Hälsningar Sara

Svar: Hej! Åh vad roligt! Tack! Det kan jag absolut göra! Syvanorna varierar helt från att knappt ha någon alls till att ha sytt tre år i gymnasiet! Men har man inte mycket syvana så kan man ju vara bra på annat, som t.ex. tecknings-delen :) Det kanske är lite svårare att komma in, men jag hade inte jättemycket syvana och jag kom in! Det va någon i min klass som inte hade sytt någonting nästan.. Vi var 12 stycken! Precis lagom många :) Jag rekommenderar verkligen att söka! Det var ett av mina roligaste år i mitt liv och jag ångrar inte en sekund! Har man väldigt lite sömnad i bakgrunden så är det ett perfekt ställe att lära sig det på!
Linn Svensson

2014-10-06 @ 22:34:36
Sara

Tack så mycket för svaret! Jag är väldigt sugen på att gå en utbildning i sömnad och få lära mig hur man syr kläder och allt som hör till. När jag sökte på internet hittade jag bara en massa dyra utbildningar, t.ex. tillskärarakademin. Men modeakademin är gratis va? Självklart kostar böcker osv men själva utbildningen är gratis som jag förstod det? Hur är det med boende då? Svårt att hitta något för någon som inte kommer från Dalarna ;) ?

Svar: Jag tror det kostade 400 kr /termin.. vilket praktiskt taget är gratis! Ja annars betalar du bara för tyg osv! Haha nej det finns ett internat som är världens bästa!! Det finns tre hus varav två är nyrenoverade. Man får sitt eget rum och badrum med dusch, sen delar man på kök och vardagsrum, men bor man på internatet så får man frukost, lunch och middag på vardagarna! Världens godaste frukost! som på hotell :) Det går folk från hela landet på skolan och förra åter var den inte en enda från dalarna i vår klass!
Linn Svensson

2014-10-08 @ 20:48:06
Sara

Tusen tusen tack för att du tog dig tid att svara, många frågetecken som jag nu slipper undra över :)

Svar: Ingen fara! Vilken tur! Det är bara att skriva igen om du undrar över något! :)
Linn Svensson

2014-10-09 @ 16:35:50


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

My Own Project Runway

En spännande sy- och pysselblogg med nya idéer och inspiration!

RSS 2.0