En liten uppdatering

Hej alla ni som så tålmodigt läser min blogg! Jag är otroligt dålig på att uppdatera min blogg men jag gör så gott jag kan! Jag tänkte bara berätta lite vad som har hänt i mitt liv så ni vet vad som är på gång!
 
Jag va på intervju på Beckmans där i juni, men någon vecka senare så fick jag reda på att jag inte hade kommit in, tyvärr. Men det gjorde inte så mycket eftersom jag hade Borås att luta mig mot. Så den 31 augusti börjar jag en kandidatutbildning i Modedesign i Borås! Jag har redan fått tag på en lägenhet och varit nere med alla möbler o.s.v. Här kan ni få lite bilder från den! Hela huset byggdes 2013 och det tar bara 1 minut att gå till skolan!
 
 
 
 
 
Annars kan jag berätta att jag precis lagt upp lite grejer på tradera för att sälja. Jag har rensat i min garderob och en del saker kanske inte är så intressant, men här kommer lite bilder på några saker jag har lagt upp!
 
 
 
 
 
 
Här kan ni gå in om ni vill kolla närmare!
 
Jag hade ju även planerat att göra lite videos på hur man lär sig att sy, men jag har försökt att fundera ut vart jag ska börja och jag vet inte  på vilken nivå jag börja heller. Har ni lite idéer eller saker ni vill veta så kommentera gärna det så kanske jag får lite inspiration! Det vore jättesnällt! 


Kommentarer
Fo

Hej!
nämligen så att jag ska börja på steneby Design Textil form och mitt mål är att komma in i Beckman! finns det möjligheten att man skulle kunna ställa frågor angående om Beckman!

:D

Svar: Hej! Åh vad roligt! Absolut, jag har kanske inte så mycket svar men du kan maila mig på saganomlinn@gmail.com :)
Linn Svensson

2015-08-13 @ 23:18:41


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

My Own Project Runway

En spännande sy- och pysselblogg med nya idéer och inspiration!

RSS 2.0