Nyinköpt

De senaste månaderna har jag gjort några nya inköp och tänkte bara dela med mig av dem. 
 
Jag är KÄR i den här klänningen. Jag vill ha på mig den hela tiden. Jag köpde den på Beyond Retro för ca 250 kr, kanske lite dyrt, men jag kunde inte lämna den! Den här klänningen är ett jättebra tips för er som är nybörjare på att sy. Den är helt rak i modellen och man behöver inte ens göra insnitt om man inte vill. Tänk er att det är som en stor lång skjorta, med ett band knutet i midjan! Superlätt och snyggt! 
 
 
 
 
 
Den här klänningen köpte jag på Erikshjälpen i Karlstad för så lite som 130 kr! Den är helt i ull och är helfodrad! 
Jag älskar kragen och de lite kortare ärmarna!
 
 
 
På nästa bild så har jag faktiskt köpt både topp och kjol. Kjolen är också från Erikshjälpen och konstade bara 60 kr! Så snygg! Den var lite för stor i midjan och det var en dragkedja i sidan.. Men då vred jag bara på kjolen så dragkedjan hamnade bak och sydde in lite i sidorna! 
 
 
 
Toppen är från Monki och kostade 100 kr! Så snygg och så användbar till allt! (I örat skymtar ni även ett par örhängen från & Other Stories. Jag har inte använt örhängen på flera år men gillade dessa minismå "guldpluppar", så nu sitter de i hela tiden!)
 
 
Har faktiskt köpt ännu en topp från Monki! Den är v-ringad, vilket jag inte brukar gilla, men den här var faktiskt riktigt snygg! 
 
 
 
De sista två sakerna är accessoarer och är båda köpta på Erikshjälpen i Karlstad! Bästa Erikshjälpen i Sverige, lovar! Först ett par skor för 50 kr.
 
 
Och en väska som jag nu inte kan leva utan för ca 120 kr!
 
 
Hoppas ni fick lite inspiration och kanske tips för något ni kan sy!
 


Kommentarer
Elin

Hej!
Har nyligen hittat in till din blogg och måste bara få säga att du är väldigt inspirerande! Köpte en bok också, sy!från hood till skjortklänning, som du rekomendera i ett inlägg och är så nöjd med köpet!:)

Svar: Hej! Men åh vad roligt! :) Jaha vad kul!! Tror hon har kommit ut med en ny bok nu också, om du är nöjd med den första alltså! :)
Linn Svensson

2015-03-31 @ 22:43:34
CreativeProjectsSwe

Hej Linn!

Himla härlig och kreativ blogg du har! Älskar själv att sy, så att hitta likasinnade med intressanta bloggar är alltid roligt!

Jag ville lämna en kommentar, och berätta om min etsy-shop där jag börjat sälja draperingstejp.
Jag själv älskar att drapera, och letade länge efter just draperingstejp här i Sverige. När jag insåg att det var väldigt svårt, bestämde jag mig för att själv hitta en leverantör och börja sälja i Sverige.

Så om du någonsn är intresserad av draperingstejp till något av dina projekt, hittar du mig och min lilla etsy-shop här:

https://www.etsy.com/se-en/shop/CreativeProjectsSwe
Hälsningar, Linda

Svar: Hej Linda! Tack så mycket! :) Okej det ska jag komma ihåg om jag behöver någon dag! :)
Linn SvenssonKommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

My Own Project Runway

En spännande sy- och pysselblogg med nya idéer och inspiration!

RSS 2.0